Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Τα καταστήματα SENATUS, µε την πλούσια και την συνεχώς ανανεωμένη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτουν, με αποκλειστικά προϊόντα και τον σύγχρονο τρόπο πώλησης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πελατών τους, φιλοδοξούν να αποτελέσουν πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης µέσω του project της SENATUS όχι µόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Σε κάθε κατάστημα SENATUS υπάρχει «ο Άνθρωπός μας» διαθέσιμος να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει άμεσα με τις γνώσεις του και τη συνδυασμένη συνεχή υποστήριξη της Μητρικής. Οι ενέργειες αυτές υποστηρίζονται από έντυπες και ηλεκτρονικές παρουσιάσεις για την απλή και αποδοτική παρουσίαση των υπηρεσιών που διαθέτουν τα καταστήματα SENATUS.

Το πιο σημαντικό όµως εργαλείο προώθησης και προβολής  επιθυµούµε να είναι το χαµόγελο και το «ευχαριστώ» των πελατών µας, όλων εκείνων που έχουµε κερδίσει µε το δικό µας χαµόγελο, την έγκυρη, αξιόπιστη και αποτελεσµατική πληροφόρηση και εξυπηρέτηση, αντάξιων της εμπιστοσύνης που µας δείχνουν.

 

 

 

 

 

- - - - - - - SENATUS gallery- - - - -- - - - SENATUS gallery - - - - -- - - -  SENATUS gallery - - -- - - - - - SENATUS gallery - - - - - - - - SENATUS gallery - - -- - - - -

 

 

 

 

Fields marked with * are required.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?